Welkom op de website van Stichting DIensten Voor Anderen

 

 

Contact gegevens:
Stichting DivA
Het Stroink 64
7546 GT Enschede

Telefoon: 06-12916463
Mail: Info@stichtingdiva.nl

Welke diensten bieden wij aan?
 
DivA begint onder andere met een boodschappen­service en verschillende klussen in en om het huis. Afhankelijk van de vraag bereiden wij het dienstenpakket verder uit. Is er een dienst waar je graag gebruik van wilt maken maar die wij niet aanbieden? Neem contact met ons op zodat we met je kunnen praten over de mogelijkheden.

 

Klus- en schoonmaakhulp
 
In en om het huis zijn er allerlei kleine en grotere taken die moeten gebeuren. Stofzuigen, ramenlappen of de stoep aanvegen zijn dingen die regelmatig terugkomen. Maar je moet ook wel eens een band plakken of bladeren uit de tuin bij elkaar harken. Niet iedereen kan of wil dit doen. DivA kan hier een handje bij helpen. Wij komen een of meerdere uren bij je langs om zowel schoonmaakwerk als kleine klusjes te doen. Wanneer een klus ons te groot wordt werken we samen met diverse klussenbedrijven.
Wil je de slaapkamer opnieuw behangen hebben of een kleine verbouwing in huis? DivA helpt je met het aanvragen van offertes voor iedere klus.

 

Boodschappenservice

Boodschappen doen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Sommige mensen kunnen de boodschappen niet zelf tillen en naar huis vervoeren, anderen hebben weinig tijd om boodschappen te doen omdat ze fulltime werken. Bij DivA kun je boodschappen bestellen via e-mail of met een boodschappen­­­lijstje en wij halen ze voor je. Na je werk kun je ze bij ons ophalen. Kun je zelf de bestelling niet ophalen en is er ook niet iemand die dat voor je kan doen? Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.
De bestelling kan uiterlijk geplaatst worden tot 17.00 op de dag voor de levering.
 
Bent u wat ouder en minder goed ter been maar wilt u wel graag zelf uw boodschappen doen? Een aantal keer in de week rijdt DivA met de auto naar het winkelcentrum. Hier wordt u afgezet en kunt u, eventueel met hulp, zelf uw boodschappen doen.
 
 
Maaltijdservice
 
In samenwerking met een cateringbedrijf bied DivA een maaltijdservice aan, niet alleen als een op zichzelf staande dienst, maar ook als een aanvulling op de boodschappenservice.
Elke maand wordt er een menu samengesteld van maaltijden die passen bij het seizoen. Je kiest welke maaltijd(en) je wilt hebben en wij zorgen ervoor dat ze voor je klaarstaan zodat je ze kunt ophalen. Alle maaltijden worden koud geleverd en kunnen in de magnetron opgewarmd worden. Voor meer informatie kun je kijken op deze website onder catering. Hier staat ook de bestellijst waarmee je de maaltijden kunt bestellen.
 
 
Catering
 
Heb je een feestje maar wil je niet zelf voor de hapjes zorgen? Komen er veel mensen eten en heb je geen zin om uren in de keuken te staan? Samen met een leerwerkproject biedt DivA een cateringservice aan. Het maakt niet uit of het een groot feest is of hapjes voor een klein gezelschap, alles is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of kijk op onze website onder catering.
 
 
Voor overige vragen...
 
Neem gerust contact met ons op. Wij proberen u te helpen.

 

Copyright © 2018. All Rights Reserved.